06 - 10 62 96 55
Zwangerschapsmassage
De rustige en ontspannende zwangerschapsmassage zorgt voor ontspanning én dat u uw zwangerschap nog bewuster gaat voelen en ervaren

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschap is een hele mooie en bijzondere periode. Tijdens deze periode treden er veel veranderingen op in het lichaam van de moeder, wat helaas ook (lichamelijke) klachten en/of spanningen kan veroorzaken. En dat terwijl rust en ontspanning tijdens de zwangerschap juist belangrijk is. Als de moeder zich ontspannen voelt, zal dit ontspannen gevoel namelijk ook worden overgedragen aan het kind. Een zwangerschapsmassage kan dit ontspannen gevoel voor moeder en kind stimuleren. Daarnaast kan de zwangerschapsmassage helpen bij lichamelijke klachten als bandenpijn en rugpijn, maar ook de geestelijke en emotionele spanningen in deze tijd kunnen worden verminderd door een zwangerschapsmassage.

De zwangerschapsmassage wordt uitgevoerd in zijlig en ruglig. Tijdens de gehele massage zal u goed worden ondersteund, waardoor u prettig ligt en goed kunt genieten van de zwangerschapsmassage. Tijdens de eerste intake zullen we samen kijken of het mogelijk is om de gehele lichaamsmassage toe te passen of om het eerst rustig op te bouwen in deelmassages. Dit is afhankelijk van uw gemoedstoestand en of u reeds gewend bent aan het ontvangen van massages.

Zwangerschapsmassage voor iedereen?!

Hoe gek het misschien ook klinkt, de zwangerschapsmassage is ook toegankelijk voor niet zwangere vrouwen en zelfs voor mannen. Aangezien deze massage in zijlig en ruglig wordt uitgevoerd, kan deze massage ook worden toegepast bij anderen die moeite hebben met het op de buik liggen en/of het draaien van het lichaam.
Tarieven:
  • Zwangerschapsmassage 70 min
    € 65,00
Een afspraak maken
of vragen en advies?
Bel of stuur een appje op:
Waarom een massage
van WellSamen?
  • Persoonlijke aandacht
  • Veelzijdig aanbod
  • Medische achtergrond
  • Flexibel
Bouw en ontwerp:
Internetbureau We Are Konzept

Populaire pagina's bij Wellsamen

Bekijk alle populaire pagina's van wellsamen.nl