06 - 10 62 96 55
Babymassage
Warmte & geborgenheid geven aan u baby en samen uw band versterken tijdens de babymassage

Babymassage

De babymassage, ook wel de shantala babymassage genoemd, komt oorspronkelijk uitIndia. In 1917 is deze massage ontdekt door een franse dokter. Hij zag een Indiase moeder op straat haar baby masseren. Met deze massage gaf zij haar baby de warmte en geborgenheid om op die manier op te groeien tot een emotioneel evenwichtig mens. Het geven van deze warmte en geborgenheid vond de franse dokter van zulk belang, dat hij de babymassage introduceerde in het Westen.
 

Het doel van babymassage

Het doel van de babymassage is onder andere om de doorbloeding te stimuleren. Rust voor de baby, maar ook voor de ouder(s) wordt tevens bevordert door de babymassage. Daarnaast zorgt een babymassage voor een meer bewuste ervaring van het lichaam van de baby, evenals het opvangen van eventuele pijnen en het versterken van de band tussen ouder(s) en baby.

Tijdens drie privésessies leert u uw baby op een heerlijk ontspannen manier te masseren. Hierbij leg ik u stapsgewijs de massagetechnieken uit. Bij eventuele klachten kunnen we etherische oliën toevoegen aan de basisolie om specifiek en klachtgericht te werk te gaan. De uitleg van de massage, extra tips en overige informatie worden nadien samengevoegd in een mooie reader zodat u een mooi en praktisch naslagwerk voor thuis heeft.
Tarieven:
  • Babymassage 3x ±45 min (privé)
    € 140,00
Een afspraak maken
of vragen en advies?
Bel of stuur een appje op:
Waarom een massage
van WellSamen?
  • Persoonlijke aandacht
  • Veelzijdig aanbod
  • Medische achtergrond
  • Flexibel
Bouw en ontwerp:
Internetbureau We Are Konzept

Populaire pagina's bij Wellsamen

Bekijk alle populaire pagina's van wellsamen.nl