06 - 10 62 96 55
De massagepraktijk
Als je jezelf lichamelijk goed voelt, gaat psychisch alles ook veel makkelijker én omgekeerd

De massagepraktijk in Beuningen

De praktijk WellSamen biedt verschillende massages aan, speciaal afgestemd op uw wensen en/of klachten. Het unieke aan deze massagepraktijk in Beuningen is dat de kennis en ervaring vanuit de fysiotherapie wordt meegenomen tijdens het geven van massages.

Na een studie van vier jaar tot fysiotherapeut en gestimuleerd door de vele veranderingen in onze samenleving en de gezondheidszorg, heeft Nadine Nouwen ervoor gekozen om haar eigen massagepraktijk in Beuningen op te richten. Deze massagepraktijk in Beuningen staat voor persoonlijkheid, de tijd nemen voor iedere cliënt en het totaalplaatje van de mens. Het mooiste van alles vindt Nadine dat zij haar kennis en ervaring als fysiotherapeut kan toepassen bij de massages die zij geeft bij WellSamen, haar massagepraktijk in Beuningen. Naast de diverse ontspanningsmassages kan Nadine Nouwen u tevens advies geven over eventuele lichamelijke klachten, het verbeteren van uw houding, specifieke oefeningen en ga zo maar door.

De naam van de massagepraktijk in Beuningen zegt het eigenlijk al: WellSamen. Alles in het lichaam werkt samen, zowel lichamelijk als psychisch. Nadine Nouwen hecht dan ook veel waarde aan om te kijken naar het totaalplaatje van de mens. Alles staat in verbinding met elkaar en heeft ook invloed op elkaar.
Een afspraak maken
of vragen en advies?
Bel of stuur een appje op:
Waarom een massage
van WellSamen?
  • Persoonlijke aandacht
  • Veelzijdig aanbod
  • Medische achtergrond
  • Flexibel
Bouw en ontwerp:
Internetbureau We Are Konzept

Populaire pagina's bij Wellsamen

Bekijk alle populaire pagina's van wellsamen.nl